Història de L'Altra Ràdio

El 15 de setembre de 2021, Laltra ràdio comença la seva 42ena temporada amb l'edició 2432. El programa s'emet els dimecres a les 2 del migdia (14 hores), dues hores més tard que a la temporada passada. Hi ha una repetició el diumenge, a les 16 hores. I algunes seccions s'inclouen en la programació de matinada de Ràdio 4, de dimecres a dijous, que ofereix un resum del més destacat del dia.

El 21 de març, L’altra ràdio rep el “Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC” de La 27ena Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, organitzada per l'Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya. Aquest premi és el més important que atorga el sector professional de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, a Catalunya. 

En el seu discurs, Cinto Niqui, després de l'agraïment, va tornar a demanar la creació a Catalunya del Museu de la Ràdio que podria ser el primer museu nacional digital de la Generalitat de Catalunya. A més, va anunciar el projecte de l'Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya, creat per l'Institut de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom UAB) i la Biblioteca Hemeroteca General de la Facultat de Ciències de la Comunicació.